Polyamori.se

En blogg om fria relationer

Om bloggen

Hej!

Efter ungefär en månads funderingar vad jag vill göra med den här bloggen tror jag nu att jag har kommit på svaret.

Målet med bloggen är att dela med mig av hur jag lever i fria relationer. Dels för att att öka samhällets medvetenhetsgrad att det går att leva i andra relationsformen än mono, ge tips och idéer till de som lever i fria relationer, och hjälpa de som har kännt att det är något fel på dem för att de vill ha flera kärleks eller sexuella relationer och genom alla filmer visa att de är helt normala :)

Jag vill däremot inte komma med några definitioner att ”så här är fria relationer” eller att polyamori är precis det sättet jag lever. Förmodligen kommer en del tolka det precis så, men det finns lika många sätt att ha fria relationer som det finns människor. Det finns inget rätt eller fel sätt, enligt mig.

För att se saker från andra perspektiv tar jag gärna in gästbloggare (via video) eller om du vill bli en permanent bloggare :) Anonym eller inte anonym, det spelar inte mig någon roll :)

Vision

Min vision för Polyamori.se, men också jag som person. Notera att detta är min helt ärliga vision och den är i stort sätt skriven från tankar till text med få redigeringar. Därför kan den vara lite osammanhängande och även repetativ. Det här är också en vision, en vision ska vara så stor att jag blir rädd men även entusiastisk över vad som väntar. Sikta mot stjärnorna? Nej sikta mot en annan galax :)

Jag älskar och ser fram emot varje inspelning och under förberedelserna för ett avsnitt blir jag glad över att jag får dela med mig av mina erfarenheter och att andra vill lyssna. När jag lägger ut avsnittet blir jag upprymd att det är så många (500 000) som ser på varje avsnitt och jag blir väldigt tacksam att jag har chansen att påverka så många människors liv positivt. Jag vill genom min vlog sprida glädje och förståelse i samhället, jag vill hjälpa andra som har det svårt, jag vill visa att det finns andra sätt att leva på och att vi alla är människor.

När jag ser tillbaka på hur jag var i början ser jag hur mycket jag har förändrats och förbättrats som en person. Det går nu väldigt lättsamt att göra en video och det går på en timme istället för fem. Jag kan improvisera fram berättelser lika enkelt som att bre en macka och jag är en av världens främsta berättare. Jag har även börjat föreläsa om fria relationer och relationer överlag och de är alltid fullsatta. Efteråt kommer många människor fram och tackar mig för att jag har hjälpt att förändra deras liv och jag blir åter igen tacksam att jag har fått tilliten av alla dessa människor och att jag får chansen att vara med i ett hörn av deras liv.

Jag har även utvecklat min förmåga att driva ett företag och kunna leva fritt utan beskymmer över pengar och göra det jag älskar. Pengar det har jag i överflöd och delar med mig av dem till de som behöver det. Jag får några tusen varje månad genom donationer och jag blir alltid inbjuden till att anordna små workshops eller hålla i någon föreläsning. Ibland har jag även ”AMAs (ask me anything)” i Google Hangouts för att hjälpa folk mer direkt. Jag blir även inbjuden till att prata i TV, Radio och intervjuad för olika tidningar.

Genom skapandet av polyamori.se har jag hitta många nära och bra vänner och partners som jag umgås med i mycket av min fritid. Hela communityt har en positiv och glad atmosfär och alla är fyllda med kärlek till varandra även om de aldrig träffat varandra. Min hjärna blir klar och stillsam när jag håller på med detta och möter nya härliga människor.

Tre ord för att sammanfatta
Beröra andra posivit

Kommentera