Polyamori.se

En blogg om fria relationer

Om Matteus

Matteus Magnusson är född 88 och tycker det känns konstigt att skriva om sig själv i 3:e personsperspektiv… Så därför fortsätter han och skriver i jag form.

Det finns 3 saker på denna jord som jag brinner för. Personlighetsutveckling, programmering, och hjälpa andra och dela med mig an den lilla kunskapen jag samlat på mig.

Jag älskar verkligen personlighetsutveckling. Det är så himla underbart att kolla tillbaka ett halvår och se hur mycket jag har förändrats (till det bättre) eller 3 år och se en markant skillnad. Det är roligt att lära sig nya saker och jag är beredd att testa i stort sett allt en gång.

Programmering, närmare bestämt AI-programmering för spel. Att få så komplexa problem med oändligt många lösningar. Problemlösning när den är som bäst helt enkelt. Jag har även ett eget företag Spiddekauga Games AB, oturligt nog gör jag ett spel utan någon avancerad AI 😛

Jag har alltid gillat att hjälpa andra, även om jag alltid inte har varit så bra på det. Dvs försökt hjälpa innan jag lyssnar. Men jag hoppas att jag kan dela med mig av mina erfarenheter genom denna vloggen och att det hjälper andra :)

Spelar även lite piano då och då, du hittar några inspelade klipp på YouTube.

Favoritspel

  1. Final Fantasy VII
  2. Mass Effect-serien
  3. Crysis

Top 3 Filmer

  1. Amélie from Montmartre
  2. The Intouchables
  3. Lord of the Rings-trilogin

 

Kontakta Matteus

* (obligatoriskt fält)

Ditt namn*

Din epost*

Ämne

Ditt meddelande*

Mänsklighetstest*

Kommentera